[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
بایگانی مقالات زیر چاپ::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: انتشار دومین شماره فصلنامه پرستاری سالمندان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۳/۱۱/۲۵ |
دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام در راستای توسعه حرفه ای، تولید و انتشار دانش تخصصی پرستاری در حوزه سالمندی، پس از انتشار شماره اول فصلنامه پرستاری سالمندان در مهر ماه 1393، دومین شماره این فصلنامه را نیز در تاریخ 11/25/ 1393 ( زمستان 1393) منتشر کرد که مقالات این شماره در وب سایت این فصلنامه به آدرس www.jgn.medilam.ac.ir جهت استفاده علاقمندان در دسترس می باشد. بدینوسیله از کلیه اساتید، پژوهشگران و دانشجویان فعال در زمینه پرستاری سالمندان دعوت می شود جهت ارسال مقالات ارزشمند خود به وب سایت فصلنامه به آدرس www.jgn.medilam.ac.ir مراجعه فرمایند.

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان